TIPS

Waar dien je op te letten bij de aanschaf van een vergadertafel op maat?

Tip 1. Allereerst is natuurlijk de beschikbare ruimte van het kantoor van belang. Het zou jammer zijn als de vergadertafel bij het leveren niet blijkt te passen.

Tip 2. Het aantal mensen die aan de vergadertafel een plaats moeten hebben. Per persoon rekent u ongeveer met 60cm. Zo krijgt u de maat van de benodigde ruimte tussen de poten van de tafel. Mocht u al stoelen hebben dan kunt u met de maat daarvan rekenen. Houdt rekening met minimaal 5cm ruimte tussen iedere stoel.

Tip 3. De loopruimte achter de stoelen moet ongeveer 120cm zijn.

Tip 4. Het ontwerp. Je wilt natuurlijk dat de vergadertafel past bij de rest van het interieur van je bedrijf. Het unieke van onze maatwerk vergadertafels is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen. De kleuren van je huisstijl kunnen bijvoorbeeld in het tafelblad doorgevoerd worden. Of wanneer bepaalde kleuraccenten in je interieur verwerkt zitten dan kun je deze ook in het tafelblad terug laten komen. Zelfs je logo kan in het tafelblad gegraveerd worden. Hou je niet zo van kleur? Dan kun je ervoor kiezen de vergadertafel enkel af te lakken met een transparante pantserlak.

Tip 5. Maak een afspraak om in onze showroom een tafel in het echt te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit die we leveren en……..de koffie smaakt hier goed.

 

Graag tot ziens in onze showroom!
Niels van der Kuur

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? DAN HOREN WE GRAAG VAN JOU

6 + 8 =

Contact

JOUWtafel
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
niels@jouwtafel.nl

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...