Tafel op maat

Bestel jouw tafel op maat online bij Jouwtafel.nl. Aansluitend bij je persoonlijke smaak en interieur maken wij een design tafel op maat. Samen creëren wij het ontwerp waarmee je al lange tijd in je hoofd rondloopt, maar nergens hebt kunnen vinden.

Een unieke design-tafel op maat

Een tafel is een belangrijke eyecatcher binnen het interieur en zeker net zo belangrijk; het is het sociale hart van een ruimte. Aan tafel wordt gegeten, worden spelletjes gespeeld, de krant gelezen. Het ontwerp moet dus precies zijn wat jij voor ogen hebt. Wij realiseren jouw droomtafel door een tafel op maat te maken die helemaal afgestemd is op jouw wensen.

Wanneer je een tafel op maat laat maken ben je zelf de ontwerper. Hoeveel personen nodig je aan tafel uit en hoe groot is de ruimte waar deze staat? De maatvoering bepaal jij; uiteraard adviseren wij hier graag bij. De vorm van de tafel en de perfecte kleurenmatch, laten we ook aan jou over.

kwaliteit van materialen en de afwerking, evenals het visualiseren van het unieke ontwerp, dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Houten tafels op maat gemaakt

Jouwtafel.nl heeft eindeloos veel houten tafels op maat gemaakt. Wij leveren maatwerk eikenhouten tafels en tafels van andere superieure kwaliteit. Naast de materiaalkeuze werken wij een tafel op maat volledig gepersonaliseerd af met duurzame lakafwerkingen. Voor jouw houten tafel op maat kun je kiezen voor een volledige kleurafwerking of een afwerking met kleurdetails. Wanneer je een neutrale look wenst, kies je voor een neutrale kleur of transparante afwerking. De transparante afwerking is populair bij maatwerk eiken tafels.

Laat ons je adviseren, samen creëren we jouw unieke tafel op maat!

  Graag tot ziens!
  Niels

  jouwtafel.nl_wit

  Tafel beton, betontafel, betonlooktafel

  9 + 5 =

  Contact

  JOUWtafel
  Barwoutswaarder 57
  3449 HJ Woerden

  06 28 07 12 79
  niels@jouwtafel.nl

  algemene voorwaarden

  Volg ons en blijf op de hoogte...