06 28071279

over

Over Ons

Mijn naam is Niels van der Kuur, eigenaar van JOUWtafel.nl
Na de kunstacademie in 2005 met succes te hebben afgerond ben ik in een schuur/atelier in Hekendorp tussen de koeien en schapen begonnen met het maken een eerste tafel in opdracht van een vriend. Sindsdien heeft het sneeuwbaleffect zijn werk gedaan en werd het uiteindelijk tijd voor een grotere  professionele werkplaats met showroom. Deze bevind zich lekker landelijk aan de Barwoutswaarder 57 te Woerden.

Inmiddels hebben we een ruim assortiment aan producten samengesteld die wij onze klanten kunnen aanbieden. Of het nu gaat om een kleinschalige thuiswerkplek of een totaalconcept voor je kantoor. 

Het meedenken over praktische zaken en het doorgronden van de wensen van de klant, maakt dat we producten en/of een inrichting kunnen leveren die naadloos op die wensen aansluiten.

Sinds begin 2014 geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen en een mooi vak te leren. Ook werken jongeren van de praktijkschool onder professionele begeleiding mee aan de totstandkoming van jouw meubel. Zo wordt jouw tafel ook een beetje hun tafel. Leuk toch?

Graag tot ziens!
Niels

jouwtafel.nl_wit

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? DAN HOREN WE GRAAG VAN JOU

3 + 11 =

Contact

JOUWtafel
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
[email protected]

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...