over

Over JOUWtafel.nl

JOUWtafel.nl is opgericht door Niels van der Kuur. Nadat Niels de kunstacademie met succes heeft afgerond is hij in een schuur/atelier in Hekendorp tussen de koeien en schapen begonnen met het maken van zijn eerste tafel in opdracht van een vriend. Steeds meer mensen wisten de weg naar Niels te vinden en het werd uiteindelijk tijd voor een grotere  professionele werkplaats. (met showroom!) Deze vond hij in bedrijfsverzamelgebouw Synergos te Woerden.

De klanten die we bedienen komen zowel uit het particuliere circuit als uit het zakelijke. De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met interieurarchitecten, zijn onze meubels te zien geweest op SBS6 en hebben we menig huiskamer en bedrijfsruimte mogen voorzien van stijlvol meubilair.

Het meedenken over praktische zaken en het doorgronden van de wensen van onze klanten en onze grenzeloze creativiteit maakt dat we producten kunnen leveren die naadloos op die wensen aansluiten.

Sinds begin 2014 geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich binnen JOUWtafel.nl te ontwikkelen en een mooi vak te leren. Zij werken onder professionele begeleiding mee aan de totstandkoming van jouw meubel. Zo wordt jouw tafel ook een beetje hun tafel. Leuk toch? Hier lees je er meer over: Sociaal Ondernemen

Graag tot ziens!
Niels

jouwtafel.nl_wit

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? DAN HOREN WE GRAAG VAN JOU

4 + 2 =

Contact

JOUWtafel
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
niels@jouwtafel.nl

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...