06 28071279

Jouw Akoestische Oplossing


In een wereld waar drukte en lawaai onderdeel is van ons dagelijks leven, is een goede akoestiek op kantoor van belang. Geluidsoverlast kan een vervelend probleem zijn. Door de akoestiek op kantoor te verbeteren is een geluidsprobleem goed te reguleren!
Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de beste akoestische oplossingen voor jouw kantoor.

Akoestische stoelen

Akoestische stoel
Bel hokje
Belstoel
Quadra akoestische stoel

Quadra Akoestische stoel

Een akoestische belstoel biedt de mogelijkheid om in alle rust te bellen in een drukke ruimte. De gebruiker heeft geen last van omgevingsgeluiden en de omgeving heeft geen last van het telefoongesprek. Met deze stoel brengt u de rust op de werkplek terug. Dit zorgt voor productieve en geconcentreerde medewerkers. En het is ook nog eens een mooie eyecatcher die je bedrijf een professionele uitstraling geeft. Druk op de knop voor meer informatie.

Booi, Akoestische stoel
Booi Belstoel
Booi Akoestische stoel
Booi, Akoestische stoel

Booi  Akoestische stoel

De Booi is de perfecte combinatie van moderniteit en klassiekers, vakmanschap met productie en stijl met comfort. Onconventioneel, verfijnd in elk detail. Kortom, een stoelproduct dat in elk interieur past. Deze stoel kan gepersonaliseerd worden door de mogelijkheid om kleuren stof binnen dezelfde groep te combineren. De wanden van de stoel zorgen voor privacy en geven een gevoel van rust. Druk op de knop voor meer informatie.

Akoestische stoel Packman
Akoestische Stoel Packman
Belstoel Packman
Belstoel Packman

Packman Akoestische Stoel

De naam zegt het al, deze stoel brengt je terug naar je kindertijd.
Dankzij het speelse design is deze akoestische stoel een echte eyecatcher binnen elke ruimte. In de Packman sluit je je even volledig af van je omgeving.

Flexibel werken krijgt ineens betekenis wanneer de Packman dankbaar wordt gebruikt voor een speed meeting, kort telefoongesprek of een moment van concentratie.

 

 

 

Contact

JOUWtafel.nl
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
[email protected]

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...