Grote vergadertafels op maat

JouwTafel maakt, naast vergadertafels op maat , ook grote vergadertafels en werkeilanden op aanvraag. Grote vergadertafels bieden ruimte voor grotere vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten en onze werkeilanden zijn ideaal voor teams waarin veel samengewerkt wordt. Een grote vergadertafel of werkeiland van JouwTafel is bovendien meteen een stijlvolle eyecatcher in het kantoorinterieur, passend bij de identiteit van jouw bedrijf.

Grote vergadertafels op maat

Ben je op zoek naar een ruime vergadertafel waar gerust 8, 10 of 12 mensen aan kunnen schuiven? Ook dit soort grotere vergadertafels maken wij op maat. Twijfel je over de juiste maatvoering voor zo’n grotere vergadertafel? Vanuit onze ervaring adviseren we graag in de maatvoering, passend bij de betreffende vergaderruimte. De huisstijl van jouw onderneming verwerken wij in de handgemaakte tafel, door kleur of het ingraveren van een logo. Een strak design zonder kleur? Uiteraard is dat ook mogelijk, dan adviseren wij de tafel af te lakken met een transparante pantserlak.

Eigentijdse werkeilanden

Werkeilanden zijn populair onder eigentijdse ondernemingen, ze geven een kantoor een open karakter. De werkeilanden zijn zeer geschikt voor flexplekken, maar zijn ook erg praktisch voor een team dat tijdens het werk vluchtig met elkaar moet overleggen. Door het intensieve gebruik van een centrale werkplek is het belangrijk dat deze kwalitatief goed is afgewerkt. Een werkeiland van onze makelij is professioneel afgewerkt en hierdoor een duurzame optie. De werkplek blijft zijn strakke en nette uitstraling behouden, hoe hard er ook aan het eiland wordt gewerkt! Neem contact met ons op voor meer informatie.

jouwtafel.nl_wit

Kleine tafel op maat

Mooie tafel gezien? Hier kun je een offerte aanvragen...

15 + 12 =

Contact

JOUWtafel
Gildenweg 7a
3449 HT Woerden

06 28 07 12 79
niels@jouwtafel.nl

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...