Conferentie tafel op maat

Wij maken houten conferentietafels op maat. Onze conferentietafels zijn het stijlvolle middelpunt van een inspirerende, effectieve conferentieruimte. De tafels zijn uniek in hun ontwerp en volledig gebaseerd op het kantoorinterieur en de conferentiebehoeften van jouw onderneming. Een tafel met de maatvoeringen, afwerking, huisstijl- of interieurkleuren naar jouw voorkeuren, daar bestaat er maar één van.

Een vergadertafel of conferentietafel; wat is het verschil?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een conferentietafel en een vergadertafel? Conferentietafels bestaan in een solitaire vorm (één grote tafel) of samengestelde conferentietafels (losse tafels). Niet zo zeer het type tafel maar het karakter van de bijeenkomst, makes all the difference!

Een vergadering richt zich op besluitvorming voor verdere samenwerking, efficiëntie en effectiviteit. Tijdens een conferentie worden eenmalig interessante thema’s besproken, op basis van gelijkwaardigheid. Het team gaat aan de slag met innovatie en brainstormt er op los! De sfeer mag dus best iets informeler zijn. Zo’n intensieve conferentie duurt zomaar een dagdeel. Het is daarom belangrijk iedereen er comfortabel bij zit en de ruimte heeft. Een conferentietafel op maat leent zich hier perfect voor.

Handmade houten conferentietafels

Een houten conferentietafel geeft zakelijke bijeenkomst een informeel randje. De houten conferentietafels van Jouwtafel.nl zijn eigentijds en passen bij het innovatieve karakter van een conferentie. Omdat wij conferentietafels op aanvraag maken, is de tafel volledig custom-made, sluit aan bij de identiteit van jouw onderneming en is vervaardigd vanuit sociaal ondernemerschap. Met deze inspirerende conferentietafel van verantwoorde makelij, doen we met z’n allen een stap vooruit tijdens jouw conferentie.Neem contact met ons voor meer informatie.

  Graag tot ziens!
  Niels

  jouwtafel.nl_wit

  Kleine tafel op maat

  Mooie tafel gezien? Hier kun je een offerte aanvragen...

  4 + 12 =

  Contact

  JOUWtafel
  Barwoutswaarder 57
  3449 HJ Woerden

  06 28 07 12 79
  niels@jouwtafel.nl

  algemene voorwaarden

  Volg ons en blijf op de hoogte...