strak Bureau op maat

Wordt het tijd om een bureau op maat te laten maken? Bestel jouw handgemaakte bureau op maat online bij Jouwtafel.nl. De houten bureaus maken wij op basis van de door jou gewenste maatvoering. Ook stijlelementen zoals kleur en praktische zaken zoals stopcontacten voegen wij naar wens toe aan dit unieke ontwerp. Een bureau op maat betekent een one-of-a-kind werkplek.

Een bureau of werkeiland van Noord Europees Vurenhout

Een bureau tafel op maat maken wij van Noord Europees vierzijdig geschaafd Vurenhout – prachtig strak hout van een superieure kwaliteit. Onze vakschilder werkt het hout vervolgens af met kwalitatief hoogwaardige lakken. Je kunt er dus met een gerust hart je koffiemok op kwijt en overuren aan maken, want jouw unieke werkplek is er allemaal tegen bestand! Gaat de voorkeur uit naar een bureau van Steigerhout? Ook steigerhouten bureaus maken wij volledig op maat.

Een bureaublad op maat

Je spendeert tientallen uren in de week aan je bureaublad, hier verzamel je alles wat je nodig om goed werk te doen. De maat van dit bureaublad en de uitstraling ervan, bepaal je nu helemaal zelf. Uiteraard adviseren wij graag in de afmetingen. Het bureau hoeft niet saai te zijn, het kan de kleuren van de huisstijl en zelfs je eigen logo bevatten. Moet het bureaublad op maat een juist een rustige uitstaling hebben? Dan kies je ervoor om het bureaublad op maat in één neutrale kleur te bestellen of lakken wij het af met de transparante pantserlak van het bekende merk Glitsa.

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over jouw bureau op maat. Graag lichten wij mogelijkheden omtrent de afwerking en het ontwerp toe. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om laatjes of opbergmogelijkheden aan het ontwerp toe te voegen en om te kiezen voor verschillende kwaliteiten hout. Aarzel niet en laat ons je vrijblijvend adviseren.

Niels van der Kuur

jouwtafel.nl_wit

Tafel met logo
Bureau op maat met elektra, stopcontact
Groot bureau op maat, 6 personen
Bureau, werk tafel op maat met logo
Bureau, werktafel

Contact

JOUWtafel
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
niels@jouwtafel.nl

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...