Een bureau (op maat)

Je spendeert tientallen uren in de week aan je bureau, hier verzamel je alles wat je nodig om goed werk te doen. De maat van dit bureau en de uitstraling ervan, bepaal je bij ons helemaal zelf.
Uiteraard adviseren wij graag in de afmetingen. Het bureau hoeft niet saai te zijn, het kan de kleuren van de huisstijl en zelfs je eigen logo bevatten.
Moet het bureau op maat juist een rustige uitstaling hebben? Dan kun je ervoor kiezen om het bureau op maat in één neutrale kleur te laten maken en lakken wij het af met een hoogwaardige huidvet-bestendige transparante finish.
Graag lichten wij mogelijkheden omtrent de afwerking en het ontwerp toe. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om lades of opbergmogelijkheden aan het ontwerp toe te voegen en om te kiezen voor verschillende kwaliteiten hout.
Aarzel niet en laat ons je vrijblijvend adviseren.

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over jouw bureau op maat. 

Niels van der Kuur

jouwtafel.nl_wit

Bureau met stopcontact.
Bureau op maat met stopcontact.
Bureau met ingebouwd stopcontact.
Bureautafel op maat met stopcontact.

Een bureau op maat met stopcontact

Wordt het tijd om een (zit/sta) bureau op maat te laten maken? Bestel dan hier jouw handgemaakte bureau op maat. De houten bureaus maken wij op basis van de door jou gewenste maatvoering. Ook stijlelementen zoals kleur en praktische zaken zoals stopcontacten voegen wij naar wens toe aan dit unieke ontwerp. Een bureau op maat betekent een one-of-a-kind werkplek.

Bureau op maat in huisstijlkleuren

Bureau op maat in huisstijlkleuren

  • 220cm x 100cm x 76cm
  • Vierzijdig geschaafd Noord Europees vuren
  • Met logo
  • In huisstijlkleuren

 

Zit sta bureau kantoorinrichting
Zit sta bureau kantoorinrichting
Zit sta bureau kantoorinrichting

Zit sta bureau ‘Stand Up’

Werkplekmeubilair met een innovatief en gepatenteerd systeem van hoogte verstelling. In tegenstelling tot tafels welke met een slinger of elektrisch verstelbaar zijn is de bureautafel STAND UP razendsnel op de gewenste hoogte in te stellen, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad.

Nest zit-sta bureau, antraciet, groen, hout
Nets zit-sta bureau, detail
Nest zit-sta bureau, wit, grijs en hout
Nest zit-sta bureau, detail poot.

Zit/sta bureau ‘Nest’

Nest is niet alleen een modern zit-sta bureau voor op kantoor.

Nest is ook dé oplossing voor het hele gezin. Dit flexibele zit sta bureau is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker dankzij het in hoogte verstelbare blad. Zo kan er aan gewerkt worden door de volwassenen in huis en kunnen de kinderen er in het weekend heerlijk aan knutselen. 

117cm x 60cm

 

 

 

3 + 4 =

Contact

JOUWtafel.nl
Barwoutswaarder 57
3449 HJ Woerden

06 28 07 12 79
niels@jouwtafel.nl

algemene voorwaarden

Volg ons en blijf op de hoogte...